Zomerweek over kwetsbaarheid en levenskracht


Maak uw eigen drieluik over dat wat u als kwetsbaar ervaart in het leven, over uw levenskracht, over de samenhang daartussen. U tovert een mooi houten kistje om tot uw eigen kunstwerk. Een drieluik in de vorm van een reisaltaar, koffertje of kunstkistje. Stap voor stap wordt u begeleid in het vormgeven van uw gevoelens en behoeften rondom dit thema.
In 2015 vindt de zomerweek plaats van 20 - 26 juli.Lees meer

Open atelier

Op dinsdagmiddag organiseert ComunicArte speciaal voor mensen met een smalle beurs een open atelier. U kunt werken met steen, hout, klei, papier, mozaïek en nog vele andere materialen. U werkt aan uw eigen werkstuk in uw eigen tempo. Van 13.30 -16.30u kunt u in mijn atelier aan de Bloemfonteinstraat terecht. De kosten bedragen € 5,- per week, vooruit te betalen per maand. Hierbij inbegrepen zijn de begeleiding, koffie en thee. Materiaalkosten worden apart afgerekend.

Expositie bij Vitalis Peppelrode


Van 12 februari tot 2 maart zijn beelden van mij te zien in Vitalis Peppelrode. De expositie bestaat uit beelden van de series Vrouwelijke levenskracht en Vrijheid.

De tentoonstelling is elke dag toegankelijk van 10.00 - 18.00u. Hij is te vinden op de eerste verdiepeing, naast de koffie- en ontmoetingsruimte.

Gebruik | © 2018 ComunicArte

(on)breekbaar, kunst over kwetsbaarheid en kracht

(on)breekbaar, kunst over kwetsbaarheid en kracht is een landelijk community art project waarvan een pilot uitgevoerd wordt in de Eindhovense wijk Doornakkers.
Nieuwsgierig? Lees meer bij projecten in uitvoering!
 

48 Kistjes zijn er inmiddels gemaakt in Doornakkers, door wijkbewoners van verschillende leeftijden en achtergronden en door kunstenaars. Het was een indrukwekkend gezicht toen alle kistjes bij elkaar stonden in de Kruisruimte, de tentoonstellingsruimte van Stichting Complex, de woon- en werplek voor kunstenaars in Doornakkers.  In december ontmoetten beide groepen elkaar en gingen bewoners en kunstenaars met elkaar in gesprek over de manier waarop zij kracht en kwetsbaarheid verbeeld hebben en wat het voor hen betekent.

Op 21 februari om 15.00u a.s. wordt de tentoonstelling van alle kistjes geopend.
De tentoonstelling duurt tot donderdag 5 maart en is zaterdag en zondag te zien van 12.00 - 17.00u en woensdag van 10.00 - 17.00u. Daarnaast zijn er speciale rondleidingen voor groepen. Bel voor meer informatie Yvette van Kessel (06 - 15273976) of Jeannette Claessen (06 - 57510351)

Na afloop van de expositie gaan de kistjes reizen door de wijk, door Eindhoven en verder. Om daarna weer terug te keren naar Doornakkers. Alle informatie die tijdens deze reis wordt opgedaan, wordt verzameld en door de betrokken kunstenaars verwerkt tot een nieuw kunstwerk dat getoond wordt aan alle mensen die iets met het kistje hebben gedaan. Nieuwsgierig? Kom dan naar de tentoonstelling!

En voor een beeld van alles wat er de afgelopoen maanden gebeurd is in het project: www.onbreekbaar.com