(on)breekbaar, kunst over kwetsbaarheid en kracht


(on)breekbaar, kunst over kwetsbaarheid en kracht is een landelijk community art project waarvan een pilot uitgevoerd wordt in de Eindhovense wijk Doornakkers.
Nieuwsgierig? Lees meer bij projecten in uitvoering!
 Lees meer

Open atelier

Op dinsdagmiddag organiseert ComunicArte speciaal voor mensen met een smalle beurs een open atelier. U kunt werken met steen, hout, klei, papier, mozaïek en nog vele andere materialen. U werkt aan uw eigen werkstuk in uw eigen tempo. Van 13.30 -16.30u kunt u in mijn atelier aan de Bloemfonteinstraat terecht. De kosten bedragen € 5,- per week, vooruit te betalen per maand. Hierbij inbegrepen zijn de begeleiding, koffie en thee. Materiaalkosten worden apart afgerekend.

Expositie bij Vitalis Peppelrode


Van 12 februari tot 2 maart zijn beelden van mij te zien in Vitalis Peppelrode. De expositie bestaat uit beelden van de series Vrouwelijke levenskracht en Vrijheid.

De tentoonstelling is elke dag toegankelijk van 10.00 - 18.00u. Hij is te vinden op de eerste verdiepeing, naast de koffie- en ontmoetingsruimte.

Gebruik | © 2018 ComunicArte

Zomerweek over kwetsbaarheid en levenskracht

Maak uw eigen drieluik over dat wat u als kwetsbaar ervaart in het leven, over uw levenskracht, over de samenhang daartussen. U tovert een mooi houten kistje om tot uw eigen kunstwerk. Een drieluik in de vorm van een reisaltaar, koffertje of kunstkistje. Stap voor stap wordt u begeleid in het vormgeven van uw gevoelens en behoeften rondom dit thema.
In 2015 vindt de zomerweek plaats van 20 - 26 juli.

Kwetsbaarheid en kracht zijn twee kanten van dezelfde medaille. Ze hebben alles met elkaar te maken, terwijl ze beide heel verschillend gewaardeerd worden. "Kwetsbaarheid is niet een kwestie van winnen of verliezen, maar een kwestie van inzien en accepteren dat beide bij het leven horen. Een kwestie van jezelf desondanks helemaal geven", zegt Brené Brown in haar boek De kracht van Kwetsbaarheid.
In de zomerweek onderzoeken we wat kracht voor jou betekent en wat je als kwetsbaarheid ervaart. We onderzoeken dat in stilte, al pratend en al werkend met allerlei materialen. Stap voor stap vullen we een reisaltaartje of kistje met de beelden die voor jou met (on)breekbaarheid te maken hebben.
We doen dat in een inspirerende omgeving. De zomerweek vindt plaats in de Andalusische Sierra Nevada op de boerderij van Angelika Speigl, die op 1600m ligt vlakbij het plaatsje Capillería. Op deze hoogte is het in de warme zomer goed toeven. Het land bij de boerderij kent veel schaduwplekken en is een oase in het ruige berglandschap. Rust en ruimte zijn er in overvloed.
Wil je vast een kijkje nemen op de boerderij van Angelika, ga dan naar haar website www.angelikaspeigl.de

De week wordt begeleid door Angelika en mij. Beiden zijn wij beeldend kunstenaars en coach. Wij werken al een paar jaar samen.
Op de boerderij en in de direkte omgeving daarvan is plaats voor 6 deelnemers.  Voor het eten wordt gezorgd. Alhoewel we wel met een dagstructuur werken, werkt ieder ook op eigen tempo.
De prijs voor de zomerwek is € 600,-, waarbij de volgende zaken zijn inbegrepen: het verblijf, het eten, het reisaltaartje/kistje en werkmateialen. Niet inbegrepen zijn de reiskosten: vliegticket en vervoer van het vliegveld naar de boerderij. Er bestaat een mogelijkheid om opgehaald te worden van het vliegveld.


Heb je interesse, stuur dan een mail aan contact@comunicarte.nl of bel naar 06-57510351
Kijk ook op www.onbreekbaar.com