Samen aan de slag. In een workshop onderzoeken we met een aantal mensen een bepaalde werkwijze of een bepaald thema. Een werkplaats voor ambachtelijke vaardigheden om beelden letterlijk te creëren. Of een werkplaats van sociale vaardigheden om te werken aan onze gemeenschap. De kunst van het verbeelden en de kunst van het samenleven: ComunicArte.

Actuele aanbod ComunicArte

Workshop Beeldhouwen in Eindhoven. Acht zaterdagen drie uur aan het werk.

Beweging en Verbinding door Dieneke van Silfhout (Van Silfhout Training en Vorming) en Jeannette Claessen (ComunicArte). Een kennismakingsworkshop Geweldloze Communicatie.


Gebruik | © 2018 ComunicArte

Beelden maken

In mijn atelier in Eindhoven of op locatie, werkt u aan een beeld. Afhankelijk van de vragen die bestaan of rijzen tijdens het werk, onderzoeken we samen de mogelijke oplossingen. Dat kunnen technische of artistieke uitdagingen zijn. De inbreng van de medecursisten leidt tot meerdere invalshoeken, die verhelderend en inspirerend werken. Vanuit mijn eigen expertise, zal ik mijn visie en ambachtelijke vaardigheden als inspiratiebron inbrengen. Neem de suggesties mee bij het verder uitwerken op uw eigen werklocatie. Op verzoek kan in een workshop een bepaald thema behandeld worden.

Geweldloze Communicatie

Praktisch en theoretisch aan de slag met Geweldloze Communicatie. Samen met een groep mensen met dezelfde intentie, gaat dat een stuk sneller dan alleen. Luisteren, hoe gaat dat eigenlijk? Niet meteen vastzitten in een je eigen denkraam, zonder oordeel zoeken naar wat de ander mij eigenlijk wil vertellen, de tijd nemen; hoe doe je dat eigenlijk? Samen onderzoeken we de vragen, de hobbels, de muizenissen.  Vanuit je eigen organisatie of persoonlijke omgeving. Samen gaan we op pad om te ontdekken hoe rijk we worden als we meedenken en -voelen met onze gesprekspartners. Een cursus die je verder brengt, voorbij het eigen gelijk naar afstemming, samenwerken en perspectief.

If my heart could do my thinking
And my head begin to feel

Van Morrison